روش وکیوم فورمینگ برای چه قطعاتی مناسب است، برای تولید قطعات پلاستیکی با شکل‌های خاص و کمیاب، بهترین گزینه می باشد. به عنوان مثال، این روش برای تولید قطعاتی با شکل‌های پیچیده و سطوح خمیده که با روش تزریق سخت یا غیرممکن است، مناسب می باشد. همچنین، درصنایع خودروسازی و صنایع الکترونیک، قطعاتی با شکل‌ها و اندازه‌های مختلف نیاز است که روش وکیوم فورمینگ برای تولید آن‌ها مناسب است.

مجموعه، مدل سازی با بهترین کیفیت و بهترین طراحی در تولید و ساخت انواع قالب گیری، مدل سازی و وکیوم فورمینگ همواره در خدمت شما عزیزان خواهند بود.

روش وکیوم فورمینگ برای چه قطعاتی مناسب است

چه قطعاتی در روش وکیوم فورمینگ (vacuum forming) تولید می شود؟

یک روش خاص برای تولید مواد پلاستیکی با شکل پیچیده و سخت می باشد. این فرآیند در صنایع های گوناگونی به کار می رود که در زیر بعضی از آن ها را مورد بررسی قرار می دهیم:

روش وکیوم فورمینگ برای چه قطعاتی مناسب است

روش وکیوم فورمینگ برای چه قطعاتی مناسب است

روش وکیوم فورمینگ برای چه قطعاتی مناسب است

قطعات مناسب برای vacuum forming

به طور کلی از این روش برای تولید قطعاتی با ویژگی های خاص که در ادامه مورد بررسی قرار می دهیم مناسب هستند:

روش وکیوم فورمینگ برای چه قطعاتی مناسب است

مزایا و ویژگی های وکیوم فورمینگ

در ادامه این مقاله شما را با ویژگی های این روش که بسیار زیاد و کاربردی هم هست، آشنا کنیم:

*هزینه مرقون به صرفه تجهیزات آن: یکی از مهمترین مزایای این روش با روش هایی مثل تزریق پلاستیک، بسیار ارزانتر می باشد. به خاطر این ویژگی خاص، در بیشتر کسب و کارهای کوچک و بزرگ مورد استفاده قرار می گیرد.

*سرعت بالای آن: یکی دیگر از مزایای این روش، در مدت زمان خیلی کوتاه می توان تولید بالایی از یک محصول و یا یک قطعه را داشته باشید. پس روند کار را تسریع می دهد.

*انعطاف پذیری در طراحی: در این روش به خاطر خاصیت منعطفش به راحتی به هر شکل و طرحی که بخواهید، قابل تغییر می باشد. به سرعت به روز می شود.

*هزینه کم در تولید با هر مقیاس: یکی دیگر از ویژگی های این روش، برای تولید قطعات کم پلاستیکی به راحتی قابل استفاده می باشد.

روش وکیوم فورمینگ برای چه قطعاتی مناسب است

معایب وکیوم فورمینگ

با توجه به اینکه هر فرآیندی هم مزایا دارد و هم معایب، پس این روش هم از دیگر روش ها مستثنا نخواهد بود. در زیر به چند معایب آن می پردازیم:

*محدودیت در ضخامت ( برای قطعات با ضخامت بالا کارایی ندارد)

*محدودیت در جزئیات ( دقیق نیست)

*عدم دقت در تحمل ابعادی ( تلرانس های دقیقی ندارد)

نتیجه گیری: کاربران گرامی، در این مقاله تا حدودی با روش وکیوم فورمینگ آشنا شدید. به طور کلی می توان گفت این روش برای تولید پلاستیک، به خاطر سادگی، سرعت و هزینه کم آن در دیگر صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین از وکیوم فورمینگ برای تولید و ساخت قطعات بزرگ اما با ضخامت کم، با تیراژ پایین بسیار کاربردی خواهد بود.

برای فلز مناسب برای قالب وکیوم فورمینگ اینجا کلیک کنید.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 5 =